Informatie

Als u ons wilt informeren of informatie wilt opvragen, dan kunt u contact op nemen met ons secretariaat: Saskia de kraker, tel. nummer 040-2446549 of door een e-mail te sturen aan secretariaat@gymnastiekvereniging-ars.nl. Indien beschikbaar graag het lidnummer vermelden in de correspondentie.

Vragen over uw lidmaatschap of contributie

Als u vragen hebt over een reeds bestaande inschrijving of uw contributie kunt u die stellen via ledenadministratie@gymnastiekvereniging-ars.nl.

Foto's

Als u foto's heeft die u op deze website wilt laten plaatsen kunt u een mail sturen naar foto@gymnastiekvereniging-ars.nl.

Technische vragen of opmerkingen over de website

Als u een technische vraag of opmerking heeft voor de beheerder van deze site, kunt u een e-mail sturen naar webmaster@gymnastiekvereniging-ars.nl

Opzeggen lidmaatschap

Om uw lidmaatschap op te zeggen kunt u hier klikken en het Word document invullen en uitprinten. U kunt het daarna getekend bij de leiding inleveren.

Als u vragen hebt kunt u die stellen via secretariaat@gymnastiekvereniging-ars.nl.

Klachten

Als u klachten heeft kunt u die sturen naar klachten@gymnastiekvereniging-ars.nl.